Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hol lehet adventi koszorút venni?

Hol lehet adventi koszorút venni?
Mint sok minden egyéb dolgot, úgy adventi koszorút is ma már egyre többen online szerzik be az adventi koszorút is. De honnan? Van erre szakosodott webshop vagy online virágbolt? 

A Karácsonyt megelőző adventi időszaka sokakat tölt el izgalommal, ugyanis ezekben a hetekben már sokan neki látnak dekorálási teendőknek, otthonaikat feldíszítve a téli ünnepekre hangolodnak. Persze, ez az időszak még nem a pihenésről szól, még messze van a téli szünet, a szabadságok időszaka. Így, azok, akik aktívan dolgoznak saját kézzel készített adventi koszorúra talán nem marad se idejük, se energiájuk. De nem kell elkeseredniük, ugyanis ma már számos helyről be lehet szerezni az adventi koszorút vagy egy szép ünnepi kopogtatót, esetleg további gyönyörű  asztali díszeket. 

Online kényelmesebb!

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás egy virágbolt felkeresése, ahol bizonyára sok egyedi darabot lehet találni. De nem mindenkinek jelent ez megoldást, főleg ha nem ismerünk olyan virágüzletet a közelben, amiről biztosan tudjuk hogy szépen dolgoznak, pompás adventi díszeket készítenek. Persze, egyre több virágüzlet kínálja termékeit ma már az interneten is, és találni közöttük olyanokat, akik kiváltképp szépen dolgoznak és meseszép adventi koszorúkat készítenek. 

Kreatív műhelyek

A virágüzletek mellett léteznek kreatív műhelyek is, melyek kizárólag online értékesítik szezonhoz illő díszeiket. Ezekben a webshopokban már jóval az adventi időszak előtt felbukkannak az adventi koszorúk és kopogtatók. De hogyan találod meg őket? Ilyen esetben Google mindig a barátod! Üss be a keresőbe olyan kifejezéseket, mint például a "kész adventi koszorúk" vagy "adventi koszorú rendelés" és meglátod, számos hasznos weboldalt fogsz így találni!

Honnan tudod, hogy minőségi adventit fogsz kapni?

Online vásárlás esetén felmerülhet (jogosan) a kérdés: "Honnan tudhatom biztosan, hogy minőségi darabot fogok vásárolni?" Ahogy egyéb webáruházok esetén is, így most is célszerű "körbe szimatolni", azaz keresd fel az adott webshop Facebook, illetve Instagram-oldalát. Nézd meg mások mit mondanak kommentben, milyen értékeléseket adtak eddig. Ha zömmel pozitív visszajelzéseket fogsz látni, akkor nagy valószínűséggel nincs mitől tartanod, és ha találsz olyan darabot, ami elnyerte tetszésedet, akkor bátran megrendelheted online. Nézd meg azt is, hogy az adott webshopnál van-e visszaküldési lehetőség, arra az eshetőségre, amikor kézhezvétel után még sem tetszik a termék. 

A Rafina-műhely...

Igen, a Rafina-webshopban is számos adventi koszorút és kopogtatót fogsz találni. Egyben biztos lehetsz: mind kézzel készült darab és a szívem, lelkem benne van minden egyes díszben! 

Szeretettel: Kálmán