Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Rafina egy álom megvalósulása, egy hobbi kiteljesedése. Ez a tőrténet a Rafina története. És ahogy az lenni szokott - tényleg így szokott lenni? -, itthon, a szabadidőmben összeállítottam magamnak egy rózsaboxot, majd következett egy pici aranyos asztaldísz. Mint mindenki, úgy én is megosztottam a munkám eredményeit Facebookon és már kaptam is az érdeklődő kérdéseket barátoktól, munkatársaktól, hogy megcsinálnám-e ugyanazt nekik is. Az első rózsaboxok elkészülése után, rövid időn belül elkezdtek jönni az egyedi kérések is. 'Tudnál csinálni egy kopogtatót ezzel meg azzal a motívummal?'

Egy idő után azon vettem észre magam, hogy már állandó kliense voltam az egyes kellék boltoknak, ahol időről időre beszereztem a 'berendelt' kopogtatókra azt a bizonyos kívánt figurát.

Nem árulok el titkot, hogy ezen a pontot felmerült bennem a gondolat, hogy 'mi lenne, ha ezt komolyan csinálnám?'

Pár hónappal később pedig, tessék már a Rafina webshop is elstartolt. Bízom benne, hogy elnyeri tetszéseteket.

De mivel is foglalkozik a Rafina Home Decor?

Elsősorban asztaldíszek, kopogtatók készítésével, illetve szappanrózsából összeállított aranyos rózsaboxok forgalmazásával. Más szóval, fúrok, faragok... Azt azért nem, csupán ötletelek, folyamatosan keresek inspirációt, alkotok és leginkább sokat használom a ragasztópisztolyt remélve, hogy ami elkészül, gazdára lel. Ezen felül a Rafina webáruházban találni fogsz dekor tárgyakat, díszórákat, figurákat, kaspókat stb.

Balla Kálmán Ferenc
a kreatív mókus